Helsingør Vinfestival

Pressemeddelelse

Lørdag den 5. oktober afholder Helsingør Vinmuseumsforening for 15.gang Vinfestival i Helsingør. Er der ikke også en anden stor begivenhed i Helsingør den dag? Jo, indvielsen af det nye flotte Søfartsmuseum. Glem dog alt om den, da man for at deltage den 5. oktober, enten skal have blåt blod i årene eller tilhøre de såkaldte ”honoratiores”. Indvielsen for almenheden er først om søndagen den 6. oktober. Derfor er lørdagen helt fri og velegnet til at tilbringe på Helsingør Vinfestival i det gamle ”Folkets Hus” nu Helsingør Musikteater i Søstræde 4

HELSINGØR VINFESTIVAL 2013

”Danmarks hyggeligste vinfestival”

Pressemeddelse

Lørdag den 5. oktober afholder Helsingør Vinmuseumsforening for 15.gang Vinfestival i Helsingør. Er der ikke også en anden stor begivenhed i Helsingør den dag? Jo, indvielsen af det nye flotte Søfartsmuseum. Glem dog alt om den, da man for at deltage den 5. oktober, enten skal have blåt blod i årene eller tilhøre de såkaldte ”honoratiores”. Indvielsen for almenheden er først om søndagen den 6. oktober. Derfor er lørdagen helt fri og velegnet til at tilbringe på Helsingør Vinfestival i det gamle ”Folkets Hus” nu Helsingør Musikteater i Søstræde 4.

HVAD KAN MAN SÅ OPLEVE PÅ FESTIVALEN? Der vil på Vinfestivalen være 21 stande med henved 250 forskellige vine fra hele verden. Én af standene har udelukkende Portvin en anden Sherry, men man finder foruden vin også en stand med ost og en med chokolade. Som en af nyhederne i år vil der være mulighed for at købe nogle helt specielle og meget hårdføre vinglas, som man så oven i købet kan få indgraveret navn i eller hvad man lyster.

MAN KAN VÆLGE MELLEM 3 FORSKELLIGE TIDSRUM Festivalen er inddelt i 3 såkaldte ”flights”. 1. flight ( kl. 11.00 – 13.30) er en såkaldt ”superflight”. Her er vinstandenes sortiment suppleret med nogle dyrere og finere vine. 2. flight (kl. 14.15 – 16.30). 3. flight (kl. 17.00 – 19.15). Billetprisen er henholdsvis kr. 250,- for 1. flight og kr. 200,- for 2. og 3. flight.

Nærmere information kan findes på Helsingør Vinmuseums hjemmeside: www.vinfestival.dk Eller Helsingør Vinmuseums Facebook side: https://www.facebook.com/HelsingorVinfestival

Billetter kan købes på Helsingør Vinmuseums hjemmeside: www.vinfestival.dk