Helsingør Vinfestival

sidste vin stand på plads

Så er den sidste vin stand kommet på plads.
Druen i Flasken er et meget ungt vin import firma, der så dagens lys i april 2011. Vinsortimentet afspejler i skrivende stund en markant vægtning af tyske og spanske vinproducenter.

Det er med stor glæder at vi kan præsenterer 'Druen i flasken' på stand 14.

Druen i Flasken er et meget ungt vin import firma, der så dagens lys i april 2011. Vinsortimentet afspejler i skrivende stund en markant vægtning af tyske og spanske vinproducenter. Det er tanken at udbygge og justere med nye producenter og vinområder i takt med, at ”Druen i Flasken” får lokaliseret nye, spændende, markante og kvalitetsbevidste vinbønder. Det tager tid, for den nære, personlige kontakt med hver enkelt vinbonde er alfa omega for os.

De tyske hvidvine er primært lavet på druesorten riesling, mens den foretrukne blå drue er Pinot Noir.   I Spanien har vi fokus på vinområder som Priorat, Montsant og Bierzo, men flere andre er på vej. Spansk cava af høj kvalitet er også en del af vores sortiment.   Vi er i "Druen i Flasken" meget bevidste om, at kvaliteten af den vin du skænker op i glasset, aldrig bliver bedre end det svageste led i kæden – fra arbejdet i vinmarken og i kælderen over opbavaring, lagring og transport til behandling af vinen før den serveres. Vi holder et vågent øje med alle de forskellige led i kæden frem til den forlader vores lager, og vi rådgiver dig meget gerne som slutbrugere, hvis det har din interesse.

Ejer og sommelier, Carsten Flint Hunneche