Vinskolerne 2016 - 2017
(for medlemmer af foreningen)
Kære vinskoleelever 2016-2017
Foreningen håber, at alle medlemmer har haft en dejlig sommer med et par gode glas vin i ny og næ. Inden vi ser os om er det efterår, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så er det nemlig tid for opstarten af VINSKOLERNE. Kim & Peter har ønsket at holde en pause som undervisere og da sådanne ikke ”hænger på træerne” må vi nøjes med at udbyde 3 hold i den kommende sæson. Det betyder, at vi må ”rykke sammen i bussen” og vælge et af holdene. Da vi maximalt kan være 30 på hvert hold, må det blive efter ”først til mølle” princippet. Altså af sted med en hurtig tilkendegivelse! Nu kan det jo godt være svært at vælge – hvad er mit niveau? Hvem skal gå på hvilket hold? o.s.v. Derfor vil der være en introduktionsaften tirsdag den 4. oktober kl. 19. i domicilet, Strangade 91. (husk tilmelding) Her vil man få et kort ”brush up” i farve, duft og smag og derefter vælge hold. Men, hvis man har tilkendegivet sin deltagelse på et af holdene og er indenfor maxantallet, er man sikker på en plads.
Således ser holdene ud:
Hold 1 (let øvede): Den sydlige halvkugle (Undervisere Claus & Brian) Pris kr. 1200,-
- Tirsdag den 11. oktober 2016
- Tirsdag den 8. november 2016
- Tirsdag den 6. december 2016
- Tirsdag den 10. januar 2017
- Tirsdag den 7. februar 2017
- Tirsdag den 7. marts 2017
Fælles afslutning med hold 2 den 22. april eller 29. april 2017
Hold 2 (øvede): ”Down Under” New Zealand & Australien (Undervisere Claus & Brian) Pris kr. 1400,-
- Tirsdag den 25. oktober 2016
- Tirsdag den 22. november 2016
- Tirsdag den 13. december 2016
- Tirsdag den 24. januar 2017
- Tirsdag den 21. februar 2017
- Tirsdag den 21. marts 2017
Fælles afslutning med hold 1 den 22. april eller 29. april 2017
Hold 3 (meget øvede): Franske ”Hot Spots” (Undervisere Frank & John) Pris kr. 2000,-
- Torsdag den 13. oktober: Nord Rhône
- Tirsdag den 15. november: Bandol/Minervois/Corbières
- Onsdag den 18 januar: Cahors/Gaillac/Madiran
- Mandag den 20. februar: Beaujolais
- Onsdag den 22. marts: Loire
- Torsdag den 20. april: Champagne
- Fredag den 19. maj: Afslutning med Supersmagning (Bourgogne)
Al undervisning er fra 19-21, derefter socialt samvær.