Helsingør Vinfestival

Vin skolen

Vinskolerne 2019 - 2020

(for medlemmer af foreningen)

Kære vinskoleelever 2019 - 2020

Foreningen håber, at alle medlemmer har haft en dejlig sommer med et par gode glas vin i ny og næ. Inden vi ser os om er det efterår, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så er det nemlig tid for opstarten af VINSKOLERNE.

Foreningen er nu klar med datoerne for de 3 vinskoler der udbydes i sæsonen 2019/2020.   

Tilmelding er efter ”først til mølle” princippet. Altså af sted med en hurtig tilkendegivelse!
10 personer = hold oprettes
20 personer = holdet kører
30 personer = Maximum antal deltagere

Således ser holdene ud:

Hold 1 (Hotspots verden rundt)

(Holdet er tænkt som et hold bestående af deltagere med en i forvejen rimelig vinviden)
På Vinskolens hold 1 vil vi den kommende sæson beskæftige os med vine lavet på en enkelt drue (varietale vine) eller på cuvéer med dominans af en enkelt drue. Vi vil opleve, via sammenligninger, hvordan vine lavet på en specifik drue opfører sig forskellige steder i verden. Vi vil hver vinaften koncentrere os om 2 druer. Hvis du skulle finde dette interessant, så skal du tilmelde til en række af spændende vinaftener på hold 1. Da holdet i forvejen består af en del gengangere, så vil vi typisk have plads til 7-8 nye deltagere. Vinskoleaftenerne vil være følgende:

Team John

  • Torsdag den 10. oktober - 2019
    Cabernet Sauvignon & Sangiovese
  • Onsdag den 20. november - 2019
    Merlot & Nebbiolo
  • Onsdag den 22. januar - 2020
    Syrah/Shiraz & Malbec
  • Mandag den 24. februar - 2020
    Tempranillo & Zinfandel
  • Tirsdag den 24. marts - 2020
    Grenache & Chardonnay
  • Torsdag den 23. april -2020
    Pinot Noir & Sauvignon Blanc
  • Fredag den 22. maj - 2020 - Afslutning
    Afslutning. Supersmagning

PS. Der kan forekomme ændringer i vinskoleaftenernes indhold, men ikke i datoerne.
Alle dage kl. 19.00 (præcis) til kl. ca. 22.00 i lokalet i kælderen i Strandgade 91. Hver vinaften består som vanligt af ca. 2 timers undervisning efterfulgt af ca. 1 times frivillig socialt samvær (sjatteparty) til medbragt mad.
Prisen for deltagelse per person kr. 2.000,00 for hele vinteren, som indbetales på konto: 2255 6443755622 (husk navn og holdnummer!)


Hold 2 (Kendte og ukendte klassiskere)

Team Brian og Claus

  • Tirsdag den 1. oktober 2019
    Kroatien - Balkans nye stjerne
  • Tirsdag den 5. november 2019
    Barolo vs. Barbaresco - Nebbioloens Konge vs. Dronning
  • Tirsdag den 7. januar 2020
    Burgunder - Pas på det er en tysker
  • Tirsdag den 28. januar 2020
    Sardinien - Den anden store italienske vin ø
  • Tirsdag den 3. marts 2020
    Jura - noget du kan drikke!
  • Tirsdag den 31. marts 2020
    Orangevin - hvad er det?
  • Lørdag den 2. maj 2020 - Afslutning
    Afslutning. Supersmagning

Vi har fået et input omkring, at en eller 2 personer, til hver lektion har en favoritvin med, som man så fortæller om, men den behøver ikke at passe ind i aftenens emne.

Starttidspunktet er kl. 19.00 til kl. ca. 22.00 i lokalet i kælderen i Strandgade 91.

Prisen for deltagelse per person kr. 1.600,00 for hele vinteren, som indbetales på konto: 2255 6443755622 (husk navn og holdnummer!)

Til afslutningssmagningen opkræves der et separat beløb til maden, vinene er inkluderet.


Hold 3 (Italien)

Team Brian og Claus

  • Tirsdag den 22. oktober 2019
    Piemonte
  • Tirsdag den 12. november 2019
    Veneto
  • Tirsdag den 14. januar 2020
    Sardinien 
  • Tirsdag den 4. februar 2020
    Toscana
  • Tirsdag den 10. marts 2020
    Sicilien
  • Tirsdag den 21. april 2020
    Puglia
  • Lørdag den 2. maj 2020 Afslutning
    Afslutning. Supersmagning

Vi har fået et input omkring, at en eller 2 personer, til hver lektion har en favoritvin med, som man så fortæller om, men den behøver ikke at passe ind i aftenens emne.

Starttidspunktet er kl. 19.00 til kl. ca. 22.00 i lokalet i kælderen i Strandgade 91.

Prisen for deltagelse per person kr. 1.400,00 for hele vinteren, som indbetales på konto: 2255 6443755622 (husk navn og holdnummer!)

Til afslutningssmagningen opkræves der et separat beløb til maden, vinene er inkluderet.




 

Tilmelding til vinmus@vinfestival.dk

Hvis du vil gense hvad vi gik igennem tidligere år, kan du klikke her